25. joulukuuta 2014

Indifference



The opposite of love is not hate, it’s indifference.
The opposite of art is not ugliness, it’s indifference.
The opposite of faith is not heresy, it’s indifference.
And the opposite of life is not death, it’s indifference.

                                                                               
- Elie Wiesel

7 kommenttia:

  1. mä haluaisin muuttaa niin paljon. mutta toisaalta en olisi juuri se minä joka olen nyt jos muuttaisin asioita. haluan olla juuri tämä minä, kaikkine virheineni, epäonnistumisine ja sairauksineni kuin olen. jos elämä ois ruusuilla tanssimista jatkuvasti, elämä ois ihanaa koko ajan ja just sellainen kuin haluaisit unelmissasi... se ei olis elämää, vaan haavetta.

    tää on mun mielipiteeni :3

    VastaaPoista
  2. voi ihana kun sinun postaukset laittaa aina ajattelemaan!

    jos muuttaisin jotain, en varmaan ois sama ihminen ko nyt. kauhean kliseisesti ajateltu, mutta niin se on. syksy on kuitenkin ollu aika rankka, että jos jotain muuttaisin, oisin ehkä sittenkin ottanu korvista kiinni ja suudellu tai istunu siinä autossa vähän pidempään. eipä nyt jälkikäteen tarttisi surkutella, kun joku oli viisaampi.

    VastaaPoista
  3. muuttaisin mun viimeisiä sanoja ihmisille joita oon menettänyt. en tiedä kenelle, ehkä sille jota en niin kovin hyvin vielä tuntenut, enkä ikinä ehtinyt tutustua enempää vaikka olisin niin kovin halunnutkin. se toinen kyllä tietää miten tärkeä se mulle on vaikken sitä viimeisen tapaamisen aikana tainnut sanoakaan. ei se mua ja mun elämää muuttaisi mitenkään, mutta haluaisin vaan että se olisi ehtinyt kuulla mitä mä oikeasti siitä ajattelin. ja ajattelen.

    ps. oli ihana nähä että oot taas kirjoittanut, kiitos♥

    VastaaPoista
  4. voi näit sun postauksia ♥ muuttaisin vastauksia. "En tiedä" olisikin "kyllä".

    VastaaPoista